Способи оплати товару

Купуючи в інтернет-магазині PowerON, ви можете оплатити товар двома способами:
Важливо: 
- Доставка супутниковий антен здійснюється лише Новою Поштою у спеціальному каркасі (який виробляється транспортною компанією за додаткову плату), щоб уникнути ймовірності пошкодження товару.
- Відправлення вантажу, що замовляється за межі України, - здійснюється у 100% розмірі передоплати + доставка.

Форма оплати:
- готівкова (при отриманні на складі Нової Пошти).
- безготівкова.


Доставка

Інтернет-магазин PowerON здійснює доставку такими транспортними компаніями:

 Доставки супутникових антен та іншого габаритного вантажу здійснюються по 100% передоплаті товару з подальшим страхуванням вантажу у зв'язку з труднощами транспортування.

Види доставки

Безкоштовна доставка. На певні види товарів діє безкоштовна доставка лише після 100% передоплати. Дану інформацію Ви можете дізнатись у картці товару відразу під ціною. Якщо ця опція відсутня – доставка транспортною компанією Нова Пошта – від 60 гривень.

Доставка кур'єром. Адресна доставка по Україні здійснюється транспортною компанією Нова Пошта за її тарифами.

Доставка по Україні. Всі товари ми доставляємо за допомогою транспортних компаній, вказаних раніше. Орієнтовний час доставки від 2 до 3-х днів, у поодиноких випадках до 4-х. 

Доставка в країни ближнього та далекого зарубіжжя. (Казахстан, Азербайджан, Узбекистан, Грузію, Ізраїль, Польщу, Молдову та інші. - Ціна доставки продукції Vu+, Formuler, Homatics, AB Cryptobox, AB Pulse та AB IPBox від 10 $ (Акційні пропозиції обговорюються окремо)), здійснюється компанією Укрпошта, тільки після 100% передоплати товару. Орієнтовний час доставки – 2-3 тижні.

* Ціна вказана в картці будь-якого товару, не включає доставку та переказ коштів транспортною компанією. Ці послуги додаються до спільного замовлення.



Гарантійні умови

  1. Гарантійний термін надається на всі товарні позиції, надані на нашому сайті, крім товарів, розміщених у розділі «Знижені в ціні товари». У цьому розділі гарантія надається індивідуально на кожен товар. Термін гарантії дивіться у картці товару.
  2. Гарантійний термін надається від 6 до 24 місяців.
  3. При здійсненні покупки вам буде видано гарантійний талон, де вказана дата здійснення покупки. Якщо такого гарантійного талона не виявилося, дивіться у технічній літературі, яку виробник додає до товару (на останній сторінці або на початку є гарантійний талон). У разі відсутності гарантійного талона дзвоніть +38(098) 684-01-06.
  4. Гарантійний термін починає діяти з моменту оформлення замовлення у нашому інтернет-магазині PowerON.

У яких випадках гарантія не надається

Сервісний центр може відмовити у гарантійному ремонті, якщо:

  • - Порушено збереження гарантійних пломб;
  • - є механічні чи інші ушкодження, що виникли внаслідок навмисних чи необережних дій покупця чи третіх осіб;
  • - Порушено правила використання, викладені в експлуатаційних документах;
  • - було зроблено несанкціоноване розтин, ремонт або змінено внутрішні комунікації та компоненти товару, змінено конструкцію чи схему товару;
  • - неправильно заповнений гарантійний талон;
  • - серійний номер, що знаходиться в пам'яті виробу, змінений, стертий або не може бути встановлений.

Повернення товару

Обміняти чи повернути товар можна протягом 14 днів за допомогою служби доставки або за адресою: Україна м. Київ Велика окружна 4, територія заводу "Електрон-Маш". Для оформлення повернення товару у вас мають бути при собі такі документи:

  • - паспорт;
  • - Чек;
  • - товар в упаковці;
  • - накладна, якщо товар надсилався службою доставки.

Умови повернення товару належної якості:

  • - товар не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, програмне забезпечення не зазнавало змін;
  • - товар повністю укомплектований та не порушена цілісність упаковки;
  • - збережені всі ярлики та заводське маркування.

Умови повернення товару неналежної якості:

 Якщо товар не працює, обмін або повернення товару провадиться лише за наявності висновку сервісного центру, авторизованого виробником, про те, що умови експлуатації не порушені.
+38(044) 229-31-41   +38(098)684-01-06

22.10.2018

Потрібна якісна супутникова антена - ми допоможемо вибрати

Сьогодні на ринку чимало пропозицій від різних компаній, виробників. Буває важко зробити вибір правильно. Як показує практика, у кожного виробника є свої переваги та недоліки, яких немає в іншому товарі. Так і виходить, на кожний товар є свій покупець. Але є фундаментальні речі, на які потрібно звертати увагу в першу чергу, і саме про це ми сьогодні поговоримо.

Моделюємо ситуацію: вам потрібна супутникова антена

Ви вирішили підключити супутникове телебачення, купили спутниковий ресивер і тепер перед вами стоїть проблема вибору супутникової антени. Ви виділили кілька варіантів, один буде дорожчим, інший більш бюджетний. То який же вибрати? Начебто вибір очевидний. Але не завжди. Давайте розумітися.

Звертайте увагу на матеріал виробу

Як правило, супутникові антени виготовляються з трьох типів матеріалів:

  • Сталеві (є з оцинкованою сталлю і без);
  • Алюмінієві.

Кожен із цих матеріалів має свої переваги та недоліки. Якщо говорити про сталеві антени – вони досить важкі і при встановленні потрібно це враховувати, плюс, ми не рекомендуємо купувати сталеву антену без оцинкування. Тому що термін служби такої антени менший. Антена з оцинкованої сталі, як показує наша практика співпраці з установниками є найкращою. Такі антени коштують доступні гроші, не іржавіють, на них не налипає сніг, а якість сигналу на високому рівні. З цих трьох варіантів супутникова антена з оцинкованої сталі буде оптимальним вибором.

Супутникові антени виконані з алюмінію коштуватимуть дорожче. Їхня основна перевага, це вага і те, що алюміній має антикорозійні властивості. Це так і є. Але, як нам здається, це як маркетинговий інструмент, який дозволяє продавати дорожчий пристрій. Ми в жодному разі не хочемо сказати, що супутникові антени з алюмінію погані, ні, вони добре працюють, але й у них є свої недоліки. Перше це те, що вони можуть легко деформуватися. Попадання гілок при сильному вітрі, град та інші непередбачувані ситуації можуть дуже пошкодити антену, після чого вона стане непридатною. Сталева антена в цьому плані буде набагато надійнішою. І друге – транспортування таких антен. Якщо ви замислюєтеся над покупкою алюмінієвої супутникової антени - знайте, вони дуже чутливі, все ж таки це алюміній. Є дуже великий ризик, що при транспортуванні ви можете її пошкодити. Тому ретельно перевіряйте антену під час отримання. Також до недоліків слід зарахувати вартість. Все ж таки вона дорожча, буває і вдвічі. Йдемо далі.

Кріплення антени – дуже важливий момент

Також не оминайте стороною кріплення антени. Хомути, затискачі, все це має бути надійним та міцним. Тому що від цього залежить як безпека оточуючих, так і безпеки самої антени. А також система кріплення має бути простою. Найкраще, якщо це будуть стандартні металеві болти та хомут. Це перевірена часом система, яка дозволить вам не лише безпомилково закріпити антену, а й зробити це швидко, без зайвих питань.

Кількість пластикових матеріалів

Нам категорично не подобаються продукти, у яких велика кількість пластикових деталей. Вони, як правило, не мають надійності і можуть принести багато шкоди. Не забувайте, антена висить на висоті та безпека дуже важлива.

Колір антени

Супутникові антени продаються в наступних колірних рішеннях:

  • Білі;
  • Сірі;
  • Чорний.

Це найпоширеніші типи кольорів. І існують міфи, що один колір може вбирати більше світла, інший менше. Одні нагріваються і можуть розплавитись. Як із цим бути? У цьому питанні важко переконати людину, адже кожен вірить у те, що вірить. Але ми скажемо так. По нагріву чорні антени вбирають більше тепла. Але при цьому температура деформації стала до 1520 градусів за Цельсієм, а алюмінію до 660 градусів за Цельсієм. Тому ми не думаємо, що при використанні антени вона зможе нагрітися до такого ступеня. Тому те, що колір впливає швидкість деформації антени при прямих сонячних променях лише міф. Єдине, на що колір впливає - це його вигоряння. Білі антени більш практичні у цьому випадку.

Підсумок

Як бачите, зробити вибір супутникової антени не завжди легко. Тут багато каверзних моментів, міфів тощо. Але, якщо підходити до всього методично з почуттям та розстановкою, а також почитати специфікації матеріалів та поради установників, які мають досвід, можна вибрати відмінний виріб.

← Повернутись до списку публікацій